tidsredovisning tidredovisning projektredovisning projektuppföljning dokumenthantering kalender tidregistrering projekthantering
AURUM AB
Box 174
221 00 Lund
info@timetrack.se


Nyheter i
TimeTrack

Varför TimeTrack?


TimeTrack Pro

TimeTrack Web
TimeTrack Mobile

Serviceavtal
Utbildning

Priskalkylator

Etikettskrivare
Svensk programvara


Gör som vi -
Bli tigerfadder!Vi använder inte s.k. cookies. JavaScript
måste vara aktiverat
i din webbläsare.

copyright © 2015
XOR Compact - ny version Prova på Köp

Förenkla din verksamhet och din administration med ett effektivt och marknadsledande ekonomisystem. XOR Compact var ett av de första Windows-baserade ekonomisystemen och har nyligen lanserats i version 5. Den första versionen kom redan 1992. Med XOR Compact som affärssystem och ekonomimotor för Sveriges småföretagare blir din vardag enklare. XOR Compact är det kraftfulla ekonomisystemet för småföretagaren och för dig som arbetar professionellt med ekonomi. Alla XOR Compact ekonomisystem kan erhållas med enanvändarversioner eller nätverksversioner med upp till sex användare. Du kan alltid börja med en mindre version, t.ex XOR Compact 500 (redovisning) och efter ett tag när dina behov förändras uppdatera till XOR Compact 1500 (Kund- Leverantörsreskontra, Fakturering, Order).  Det fina är att du inte behöver göra någon ny installation när du uppgraderar. Allt är förberett och integrerat. Med ett "litet klick" får du tillgång till den nya funktionaliteten.

Du har direkt koppling mellan din tidredovisning i TimeTrack och XOR Compact's faktureringsmodul. TimeTrack uppdaterar kund-, artikel- och objektuppgifter automatiskt vid överföring av fakturaunderlag.

XOR Compact 500 ger dig alla grundläggande bokföringsfunktioner för att registrera verifikat och arbeta med budget. Likaså finns alla nödvändiga rapporter och nyckeltal med.

XOR Compact 750 bygger på Compact 500. Här får du även tillgång till leverantörsreskontra med elektroniska betalningar till post- och bankgiro.

XOR Compact 1000 bygger på Compact 500 men är utökad med kundfakturering, kundreskontra, offert och order. Innehåller ej leverantörsreskontra.

XOR Compact 1500 ger dig alla funktioner i Compact 750 samt tillgång till kundfakturering, kundreskontra, offert och order samt leverantörsreskontra och utlandsbetalningar.

XOR Compact 3000 bygger på Compact 1500. Här ingår även lager- och inköpsrutiner. Beställningar kan skapas automatiskt från bristlistor och du kan arbeta med lagervärdering enligt FIFO.

 

Mikrodatorn nr 10/99:
Test av de vanligaste ekonomisystemen för småföretag:

"XOR Compact 1500 standard bäst i test."

Data research 11/00:
Omdömen från användare av 29 olika ekonomisystem:

"XOR Compact mest prisvärt och bäst användarvänlighet."


Ladda ner demo av version 4 (5MB)