tidsredovisning tidredovisning projektredovisning projektuppföljning dokumenthantering kalender tidregistrering projekthantering
AURUM AB
info@timetrack.se


Nyheter i
TimeTrack

Varför TimeTrack?


TimeTrack Pro

TimeTrack Web
TimeTrack Mobile

Serviceavtal
Utbildning

Priskalkylator
Svensk programvara


Gör som vi -
Bli tigerfadder!Vi använder inte s.k. cookies. JavaScript
måste vara aktiverat
i din webbläsare.

copyright © 2018
TimeTrack Web Access Prova på Köp Systemkrav
Med tilläggsprogrammet TimeTrack Web Access får du tillgång till TimeTrack tidsredovisning direkt i din webbläsare. Du kan tidrapportera, mata in sålda artiklar, resor etc. och komma åt kontakt- och projektinformation. Förutom manuell registrering har du tillgång till en tidtagare precis som i Windows-programmet. All information hämtar och sparar du direkt i din ordinarie databas på kontoret. M.a.o. är informationen alltid purfärsk både för dig och för de på kontoret. Du ser enkelt hur mycket du har jobbat under olika tidsperioder t.ex. under en vecka eller en månad.

TimeTrack Web Access är gjort för att vara enkelt att installera och köra. Programmet fungerar som en egen webserver och kan köras på en normal Windows-dator precis som vilket program som helst.

TimeTrack Web Access stöder alla vanliga webbläsare för skrivbordsdatorer och är speciellt utformat för att kunna användas i moderna smartphones såsom Android och iPhone.
 

· Enkel åtkomst till TimeTrack hemifrån eller ute hos kund

  · Mycket enkel att installera och köra
  · Ingen separat serverdator krävs
 

   

Systemkrav

TimeTrack Web Access kan köras på en vanlig dator som har Windows 10, 8, 7, Vista eller XP. Ingen separat webbserverprogramvara krävs.