Klicka här om du inte kan läsa e-postmeddelandet
  Nyhetsbrev maj 2006

 


Nyheter
Beställ
Demo
TimeTrack Mobile
Priskalkylator
Serviceavtal
Palm handdatorer

Kontakta mig


AURUM AB

Box 174
221 00 Lund
046-14 90 90
info@timetrack.se

copyright 2006

Möt Dr. Jekyll & Mr. Hide... Mer info Senaste demo Köp

I TimeTrack 2006 finns många möjligheter att göra personliga inställningar och anpassningar av programmet. Ett sätt är att minska antalet aktiva programfunktioner. På så sätt blir gränssnittet mindre komplext och det finns färre kommandon att välja bland. Kanske någon användare föredrar att använda kalendern medan andra vill använda tidtagaren. Om du jämför skärmbilderna nedan ser du att den vänstra (Dr Jekyll...) har alla vyer/flikar synliga medan den högra (Mr Hide...) bara har två vyer synliga. Antalet val i Navigatorn till vänster i huvudfönstret är också kraftigt reducerat i den högra bilden (klicka på bilderna för att se fler detaljer) .Aktivering/inaktivering av programmoduler

Det är mycket enkelt att aktivera eller inaktivera programmoduler i TimeTrack 2006. Du väljer Arkiv/Inställningar från menyn och klickar sedan på Anpassa-fliken. För att inaktivera en modul tar du bort krysset vid modulen i listan och klickar på OK-knappen.

Du kan vid ett senare tillfälle lika enkelt aktivera en modul.

M.h.a. TimeTrack's moduluppbyggnad kan du börja med ett enkelt gränssnitt och efterhand aktivera nya funktioner t.ex. dokumenthanteringen eller etikettutskriften.


Vyspecifika inställningar

De flesta vyerna i huvudfönstret har ett kommando för att anpassa vyn. Du hittar kommandot antingen på snabbmenyn (högerklicka), som en knapp på verktygsfältet eller på Vy-menyn överst. Vi kommer successivt att ytterligare bygga ut möjligheterna att anpassa vyerna. Det kommer även att gå att spara flera konfigurationer per vy. Dessa sparade konfigurationer ska sedan lätt kunna återkallas. Några exempel på vad du kan ställa in:

 
Tidtagaren Du kan bestämma vilka kolumner som ska finnas i listorna. Du kan t.ex. ta bort visning av kontakt-, projekt- och tjänstnummer.
Listan Bestäm om fakturerade transaktioner ska visas eller ej.
Kalendern Ange upplösningen i kalendern. Standardvärdet är 1 timme, kanske 15 minuter passar dig bättre?
Tabellen Här kan du bl.a. i detalj ange vilka kolumner som ska finnas med i tabellen.
Dokument Du kan välja vilka kolumner som ska visas i listan.


Ladda ner den senaste demon och testa!TimeTrack Mobile för Pocket PC

Just nu jobbar vi hårt för att utveckla en version av TimeTrack Mobile för handdatorer och SmartPhones baserade på Microsoft Pocket PC. Se bilden till höger för ett smakprov på hur huvudfönstret kommer att se ut.

Programmet kommer att vara mer avancerat än det nuvarande TimeTrack Mobile för Palm OS. Det kommer att finnas möjlighet att göra registreringar både manuellt och m.h.a. tidtagare. Planerad tid (t.ex. serviceuppdrag) kommer också att kunna hanteras liksom inmatning av nya kontakter och projekt. Programmet släpps förmodligen efter sommaren.
 


Om TimeTrack
TimeTrack är ett enkelt men kraftfullt program för hantering av tid, projekt, kontakter, dokument och säljstöd. Det finns 6 olika sätt att registrera tid bl.a. direkt i en kalender och med tidtagare. TimeTrack riktar sig till alla företag och branscher. Som vanligt ger vi dig 30 dagar öppet köp - Prova TimeTrack fullt ut i din verksamhet och returnera det om du inte tycker det passar er.

E-post policy
Du får detta nyhetsbrev eftersom du har varit i kontakt med oss tidigare och uppgett din e-postadress (t.ex. vid nerladdning av en demoversion). Nyhetsbrevet kommer ut cirka en gång varannan månad. Vi lämnar aldrig ut din e-postadress till någon annan och du kan när som helst avbryta prenumerationen. Klicka här om du inte vill ha nyhetsbrevet längre.